Japanilainen ruoka- ja keittiötarvikeliike Helsingissä
Tokyokan
Uutiset
Nettikauppa
Tuotteet
Sushiainekset
Astiat ja veitset
MAC-veitset
Sushikurssit
Kimonotakit
Tilaukset
Sushiohjeita
Linkit
Tomi ja sushi

SUSHIKURSSIT

 

 

Sushikurssi torstaina 17.1.2019 klo 18

Tomomi Mitsuhashi-Meriluoto järjestää yhteistyössä Tokyokanin kanssa sushikurssin torstaina 17.1.2019 klo 18 osoitteessa Oikokatu 6-8 A L1, 00170 Helsinki (Kruununhaka). Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen happy.tombi@gmail.com. Kurssimaksu 65 euroa/henkilö maksetaan kurssitilaisuudessa käteisellä. Maksun voi suorittaa myös Tokyokanin lahjakortilla. Seuraavat kurssit ovat lauantaina 9.2. klo 16 ja torstaina 14.3. klo 18. Paikka, hinta ja ilmoittautuminen kuten yllä. 

 

Tokyokan järjestää yleisiä sushikursseja sekä koti- että ammattikokeille. Yleiset kurssit pidetään keskiviikkoiltoina Tokyokanin tiloissa klo 18 ja ne kestävät vähintään neljä tuntia. Yrityksille ja yhteisöille järjestämme suosittuja yksityisiä sushikursseja sopimuksen mukaan.

Ohjelma on seuraava:

  • luento sushista ja kurssimateriaalin jako
  • valmistetaan tofunyyttejä (inarizushia) ja nautitaan vihreää teetä
  • valmistetaan misokeittoa sekä maki- ja nigirisushia
  • nautitaan yhdessä itse valmistetut sushit

Pyydämme tekemään kaikki ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen sushikurssit (at) tokyokan.fi. Ilmoittakaa viestissänne, mille kurssille haluatte (päivämäärä), osallistujien nimet ja ainakin yhden osallistujan puhelinnumero sekä lahjakortin/lahjakorttien numero(t), jos käytätte lahjakortteja. Ilmoittautuminen on sitova. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja lahjakorttien haltijat ovat etusijalla. Osanottajille lähetetään vahvistus ja maksuohje sähköpostilla. Kurssimaksu 65 euroa hengeltä maksetaan etukäteen Tokyokanin pankkitilille. Pyydämme käyttämään aiemmin ostetut lahjakortit mahdollisimman pian.

 

Koska kurssien vetäjä on voimakkaille tuoksuille allerginen ja koska kaikki osanottajat käsittelevät kalaa omin käsin, pyydämme jättämään kaikki parfyymit ja hajuvedet pois. Kiitos etukäteen! 

TOKYOKAN
Annankatu 24
00100 HELSINKI
Puhelin: (09) 622 5553
Telefax: (09) 622 5552
Sähköposti: info (at) tokyokan.fi
Avoinna ma-pe 10-18, la 10-15

English   Japaniksi


Päivitetty viimeksi 4.1.2019