Japanilainen ruoka- ja keittiötarvikeliike Helsingissä
  Tokyokan  
Uutiset
Nettikauppa
Tuotteet
Sushiainekset
Astiat ja veitset
MAC-veitset
Sushikurssit
Kimonotakit
Tilaukset
Sushiohjeita
Linkit
 

Tokyokan, Annankatu 24, Helsinki

Tervetuloa Tokyokanin nettisivuille!

Uusi kontti toukokuun 2019 alussa

Saimme taas kokonaisen kontin uusia tuotteita suoraan Japanista. Kaikki vanhat suosikit ja monet uutuudet ovat jo hyllyillämme odottamassa asiakkaita. Tervetuloa ostoksille!

 

Japan Airlinesin lentopisteitä voi nyt käyttää ostoksiin Tokyokanissa!

JAL:n 5000 mailin lentopisteet voi nyt vaihtaa ostoskuponkiin, jonka arvo Tokyokanissa on 35 euroa. Pisteet voi vaihtaa suoraan JAL Mileage Bankin nettisivulla. Lisätietoja: http://www.nl.jal.com/er/en/jmb/.


Tokyokan on japanilaisten makujen erikoisliike, joka on toiminut Helsingin keskustassa jo vuodesta 1987. Aitojen japanilaisten elintarvikkeiden, astioiden ja keittiövälineiden lisäksi tarjoamme sushikursseja, kimonotakkeja, japanilaisia aikakauslehtiä ja keittokirjoja. Edustamme maahantuojana japanilaisia MAC-keittiöveitsiä ja SUZUMO-sushirobotteja Suomessa. Toimitamme sushiravintoloihin kaikki välineet, astiat ja raaka-aineet sekä konsultoimme toiminnan käynnistämisessä. Uutissivullamme on tietoja uusista tuotteista ja ajankohtaisia tarjouksia. Tuotesivuillamme on tarkempia tietoja myymistämme tuotteista ja niiden käytöstä.

 

Uuden liikkeemme hyllyillä ovat kaikki tuotteemme entistä selkeämmin esillä: riisit ja riisituotteet, sushiainekset, curryriisi ja muut valmisruokakastikkeet, nuudelit ja tofut, jauhot ja siemenet, mausteet ja kastikkeet, kala- ja valmisruokapakasteet, misot ja pikkelssit, Ramune-limonadit, japanilaiset aikakauslehdet, tuorenuudelit, pikanuudelit, vihreät teet ja yokan, riisikeksit, suklaakeksit, välipalat ja makeiset, ruuanlaittovälineet, japanilaiset keittiöveitset, astiat ja ruokailuvälineet, keittokirjat, ikebanatarvikkeet, kimonot ja yukatat. Tervetuloa ostoksille!

TOKYOKAN
Annankatu 24
00100 HELSINKI
Puhelin: (09) 622 5553
Telefax: (09) 622 5552
Sähköposti: info (at) tokyokan.fi
Avoinna ma-pe 10-18, (la 10-15)

English     Japanese


Päivitetty viimeksi 2.5.2019